Complete kantoorinrichting

Van concept tot realisatie.

Samen met onze interieurarchitect geven wij uw ideeën vorm. Inclusief bouwkundige aanpassingen en maatwerk interieurbouw. Een inspirerende werkomgeving zorgt voor maximale prestaties. Een (her)huisvestingstraject is complex en roept veel vragen op. Gelukkig kunnen wij u helpen met het beantwoorden ervan. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u een (her)huisvestingtraject moet aanpakken? Of wat een interieurarchitect voor u kan betekenen? Wij geven graag antwoord op al uw vragen.

Het is belangrijk dat het interieur van een kantoor de identiteit van de organisatie weergeeft en het imago onderstreept. Voor onze (binnenhuis)architect is het steeds weer een uitdaging om een organisatie te leren kennen en aan te voelen wat belangrijk is in de uitstraling van het kantoor. Met onze frisse kijk op eigentijdse interieurs zijn wij in staat een plezierige en gezonde werkomgeving te realiseren ook als het gaat om het “nieuwe werken” en “dynamisch werken” maar ook het nieuwe “Hybride werken” waarbij ontmoeten belangrijker is dan productie.

Thuiswerken

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen als het gaat om de inrichting van de thuiswerkplek.
Snelle en betaalbare levering en montage aan huis.

Duurzame kantoorinrichtersProject inrichting

Een belangrijk aandachtsgebied is duurzaamheid. Daar waar mogelijk zullen wij ons voorstel baseren op milieuvriendelijke oplossingen en producten.
Quality Office organiseert kantoorinrichting van uw feitelijk- en virtueel kantoor. Samen met onze (binnenhuis)architect inventariseren wij uw wensen en  maken een voorstel voor de aanpassing van uw huidige kantooromgeving.

Vooraf ontvangt u een heldere offerte en presentatie van de plannen.

Quality Office Producten & diensten

• interieuradvies
• kantoorinrichting
• akoestische oplossingen
• kabelmanagement
• ergonomisch advies en workshops
• kantine-inrichting
• kantoorstoelen, werkstoelen, vergaderstoelen, zadelkrukken
• zit-sta tafels

Partners

Daar waar nodig maken wij gebruik van uitvoerende partners. Stuk voor stuk specialisten die het totaalconcept van Quality Office ondersteunen. Heldere afspraken op tijd leveren en een uitstekende prijs / kwaliteit. Gedurende het project heeft u één aanspreekpunt voor planning en coördinatie.

Neem contact met ons op