De HIVE is en geteste stoel voor privacy en geluidsreductie

U kent het vast wel… bellen, lezen of werken met teveel omgevingslawaai ! Veelal veroorzaakt door:

– het open space kantoor
– het lawaai in de lobby van een hotel
– mensen die bij een autodealer wachten tijdens het repareren van de auto
– rumoer in de bibliotheek
– mensen die bellen tijdens de pauze in het conferentiecentrum
– collega’s op de gang tijdens de pauze van een vergadering
– luidruchtige mensen in het bedrijfsrestaurant of koffiehoek
– studenten in de aula op school

belstoel-hive

privacy en akoestiek

We willen niet dat anderen meeluisteren of meekijken op de telefoon, tablet of laptop. We willen ook geen geluidsoverlast veroorzaken. Gebrek aan privacy geldt als één van de meest genoemde nadelen van de moderne kantoortuinen en het nieuwe werken. Open ruimten hebben vaak gebrek aan goede akoestiek waardoor teveel omgevingsgeluid voor overlast zorgt en tot concentratieverlies leidt.

belstoel-hive-trio

De HIVE (bel)stoel is de oplossing.

De HIVE is ontwikkeld met het oog op privacy en geluidsreductie. De vorm van de stoel zorgt voor een inkomende- en uitgaand geluidsreductie met ruim de helft. Testrapporten leveren het bewijs.
De vorm van de stoel in combinatie met de zachte zitting en het zachte rugkussen bieden een gevoel van geborgenheid. Het kantelmechaniek maakt het mogelijk comfortabel achterover te leunen. De privacy is gewaarborgd doordat mensen niet kunnen meekijken. De stoel geeft door haar vorm ook een gevoel van veiligheid.

belstoel HIVE

In 2017 doen wij een roadshow door Nederland zodat u zelf kunt ervaren wat de HIVE kan opleveren. Stuur een bericht voor het maken van een afspraak voor een kennismaking bij u op locatie