Nieuw! 20% meer zitruimte op je stoel .
We weten van zwaarlijvige mensen (Obesitas) dat ze altijd moeten oppassen waar ze in of op gaan zitten. De vraag is altijd of het wel breed en stevig genoeg is? Met onze nieuw Maatje Plus stoelen is dat verleden tijd. Zowel de bureaustoel als de vergaderstoel zijn uitvoerig getest tot 200 kg en zijn maar liefst 20% breder dan normale stoelen.

de maatje plus vergaderstoel

De Maatje Plus vergaderstoel is het resultaat van een zoektocht naar een conferentiestoel die ergonomie en zitcomfort biedt voor mensen met een maatje meer.

Hoewel de zitting met 10 cm is verbreed tot 56 cm, is deze stoel zodanig vormgegeven dat deze nauwelijks verschilt van standaard conferentiestoelen waardoor dit model niet opvalt binnen de totaalinrichting. Met een leuk stofje zelfs geschikt voor thuisgebruik.

Met een geteste draagkracht tot 200 kg een aanrader binnen iedere organisatie waar medewerkers zijn met een maatje meer of patiënten of bezoekers komen. Medische klachten worden verder voorkomen door op een ergonomisch verantwoorde manier te zitten. Direct bestellen? Klik hier

Maatje Plus vergader- en bureaustoel tot 200 kg

Ook voor mensen met een maatje meer is een ergonomisch verantwoorde bureaustoel de absolute voorwaarde om gezond te zitten ter voorkoming van medische klachten. De combinatie van verstelbaarheid, comfort en draagkracht zorgt dat deze bureaustoel de zitoplossing is voor mensen met een maatje meer. Door de vormgeving valt de stoel niet op tussen andere kantoorstoelen.