Werkt u, net zoals vele computergebruikers met twee of meerdere applicaties tegelijk?
Vergelijkt of kopieert u vaak informatie bij uw computerwerkzaamheden? Bij dit soort activiteiten werkt u veel efficiënter als beide applicaties naast elkaar weergegeven worden.

Wetenschappelijk onderzoek geeft aan, dat bij het gebruik van een monitorarm met twee schermen én het plaatsen van de schermen op de juiste hoogte (het midden van de beeldschermen 35° onder ooghoogte) de productiviteit met 21% verhoogd wordt. Tevens wordt het aantal fouten met 33% gereduceerd.

Bovendien kan het te laag plaatsen van de monitor leiden tot (sterk) buigen van de nek. Nek- en schouderklachten kunnen ontstaan en op de langere termijn kan dit zelfs leiden tot een grotere variëteit aan (andere) lichamelijke klachten. Dit alles kan leiden tot een langdurig ziekteverzuim, van gemiddeld 13 weken.

Monitorarm Double 2

Onze Double 2 monitorarm en de Duo monitorarm bieden een perfecte oplossing om bovenstaande te voorkomen. Het verschil tussen de beiden is, dat de Duo monitorarm beweeglijker is. De Duo biedt namelijk de mogelijkheid om de schermen afzonderlijk van elkaar te bewegen.

Monitorarm Duo 2-10 kg

De Monitorarm Double 2 is geschikt voor twee schermen met een totaalgewicht van 8 kg (2 schermen van max. 4 kg per scherm) of een totaalgewicht van 19 kg (2 schermen van min. 4 kg tot max. 9,5 kg per scherm)
De Monitorarm Double 2 heeft een strak uiterlijk en kan zowel met een bevestigingsklem aan het bureaublad bevestigd worden als via bladdoorvoer door het tafelblad.
Met behulp van deze monitorarm kunt u uw monitor zeer eenvoudig met één hand op de voor u gewenste positie zetten. De ingebouwde gasveer zorgt voor een zeer eenvoudige hoogte-instelling, ideaal voor flexwerkplekken.
Heeft u een project in te richten? Vraag naar onze speciale projectprijzen!