Van idee tot realiteit.
U heeft het vast wel eens meegemaakt, een mooi plan wat dan om de een of andere reden niet kon worden uitgevoerd. Met Spark is de kans dat uw idee wel gerealiseerd kan worden een stap dichterbij. Gebogen wanden met gebogen deuren, gekleurde wanden, het frame in 4 standaard kleuren zwart, wit aluminium en hoogglans aluminium.

Wanneer u een open ruimte zo transparant mogelijk wilt houden en daarin toch ook stilte ruimtes, kantoren of vergaderruimtes wilt creëren dan is het gebruik van plafondhoge glazen scheidingswanden de oplossing. Het voordeel hiervan is dat de bestaande ruimte geheel in zijn waarde wordt gelaten door het gebruik van glas. Spark is een wandsysteem dat hieraan perfect invulling geeft met zijn glazen panelen van vloer tot plafond, de panelen kunnen op 3 manieren worden geplaatst: Koud tegen elkaar, met een polycarbonaat strip tussen de panelen en met een aluminium profiel.

Sinetica glazen wanden
Met Spark kunt u bijna al uw ideeën realiseren van bijvoorbeeld gekleurde of gebogen wanden, of gekleurd en gebogen, gebogen deuren die meelopen in de radius van de wand. Ook voor het reduceren van geluid in een open ruimte is Spark een goede oplossing, door de mogelijkheid van diverse wanddiktes van 10, 12, 15 en dubbel glas in een smal profiel bieden u altijd de juiste oplossing. Een ander voordeel is, dat het bij Spark is het mogelijk de wanden te combineren met plafondhoge kasten waarmee privacy wordt gewaarborgd, gecombineerd met opbergen. Ook met Spark biedt Sinetica u zoals u gewend bent altijd de juiste oplossing voor uw wandenvraagstuk.