Complete kantoorinrichting

Van concept tot realisatie.

Samen met onze interieurarchitect geven wij uw ideeën vorm. Inclusief bouwkundige aanpassingen en maatwerk interieurbouw. Een inspirerende werkomgeving zorgt voor maximale prestaties. Een (her)huisvestingstraject is complex en roept veel vragen op. Gelukkig kunnen wij u helpen met het beantwoorden ervan. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u een (her)huisvestingtraject moet aanpakken? Of wat een interieurarchitect voor u kan betekenen? Wij geven graag antwoord op al uw vragen.

Het is belangrijk dat het interieur van een kantoor de identiteit van de organisatie weergeeft en het imago onderstreept. Voor onze (binnenhuis)architect is het steeds weer een uitdaging om een organisatie te leren kennen en aan te voelen wat belangrijk is in de uitstraling van het kantoor. Met onze frisse kijk op eigentijdse interieurs zijn wij in staat een plezierige en gezonde werkomgeving te realiseren ook als het gaat om het “nieuwe werken” en “dynamisch werken” Turn key kantoorinrichting neemt u alle zorgen uit handen. U geeft ons de sleutel en wij geven u de sleutel terug als het gehele project is afgerond.

Duurzame kantoorinrichters

Een belangrijk aandachtsgebied is duurzaamheid. Daar waar mogelijk zullen wij ons voorstel baseren op milieuvriendelijke oplossingen en producten.
Quality Office organiseert de turn key kantoorinrichting van uw feitelijk- en virtueel kantoor. Samen met onze (binnenhuis)architect inventariseren wij uw wensen en gaan desgewenst op zoek naar andere huisvesting of maken een voorstel voor aanpassing van uw huidige kantooromgeving.

Door te werken met het concept turn key, neemt Quality Office u alle zorg uit handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en presentatie van de plannen. Terwijl uw core-business gewoon doorgaat, zorgen wij dat uw nieuwe pand -of de verbouwing van uw bestaande pand-  in operationele staat gebracht wordt. Op het afgesproken tijdstip ontvangt u de sleutel, nemen uw medewerkers plaats achter hun nieuwe werkplek en gaan uw bedrijfsactiviteiten gewoon door.

Quality Office Producten & diensten

• interieuradvies
• kantoorinrichting
• akoestische oplossingen
• kabelmanagement
• interieurbouw
• ergonomisch advies en workshops
• kantine-inrichting
• kantoorstoelen, werkstoelen, vergaderstoelen
• zit-sta tafels

Partners

Daar waar nodig maken wij gebruik van uitvoerende partners. Stuk voor stuk specialisten die het totaalconcept van Quality Office ondersteunen. Heldere afspraken op tijd leveren en een uitstekende prijs / kwaliteit. Gedurende het project heeft u één aanspreekpunt voor planning en coördinatie.

Neem contact met ons op