Over Quality Office

Quality Office staat al meer dan 20 jaar garant voor totaaloplossingen op het gebied van kantoorinrichting in elke stijl en prijsklasse. Of het nu gaat om een enkele bureaustoel of een turn-key kantoorinrichting, bij Quality Office bent u aan het juiste adres.

Diverse dealer schappen van A-merken op het gebied van kantoormeubelen en (bureau)stoelen staan garant voor een uitgebreide keuze, kwaliteit en deskundigheid. In samenwerking met montagebedrijven zorgen wij voor een zorgeloze levering op een vooraf afgesproken tijdstip. Supersnel leveren? Geen probleem! Wij beschikken over een snelleverprogramma met elementaire kantoormeubelen. Super handig voor het realiseren van thuiswerkplekken!

De afgelopen jaren is in nauwe samenwerking met Arbodiensten, fysiotherapeuten en rugcentra een specialisme rond bureaustoelen en zit-sta werken opgebouwd. Hierdoor zijn wij een gewaardeerde gesprekspartner als het gaat om kantoorergonomie, bewegen op de werkplek en specifieke zitproblemen.

Bij de keuze voor onze leveranciers laten wij de zorg voor het milieu zwaar meewegen. In onze adviezen zullen wij dan ook als eerste kiezen voor duurzame producten en oplossingen.

Neem direct contact met ons op